Προμηθευτές

Η εταιρία U & I εδρεύει στην Κορέα και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα οσφυικής και αυχενικής σπονδυλοδεσίας με καινοτόμα υλικά  τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά την διαχείριση πόνου. Από την εταιρία U & I προμηθευόμαστε το σύστημα οπίσθιας οσφυϊκής σπονδυλοδεσίας Perfix και συστήματα RF.

Η εταιρία Μegatronic είναι κατασκευάστρια εταιρία υλικών σπονδυλοδεσίας, αυχενικών και οσφυϊκών  κλωβών.  Προτεραιότητά της είναι η ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση.  Επίσης διαθέτει και συστήματα PRP.   Από την εταιρία Megatronic προμηθευόμαστε αυχενικούς κλωβούς πρόσθιας αυχενικής σπονδυλοδεσίας από το ακτινοδιαπερατό υλικό peek απλούς και κλειδούμενους, Επίσης και οσφυϊκούς κλωβούς οπίσθιας οσφυϊκής σπονδυλοδεσίας κατασκευασμένους από το ακτινοδιαπερατό υλικό peek.

O Γερμανικός οίκος Mat Medical Advanced Technology σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εμφυτεύματα και εργαλεία για ορθοπεδική χρήση.  Εξειδικεύεται στα εμφυτεύματα αποκατάστασης γόνατος και ισχίου, παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εμφυτευμάτων τραύματος και οδοντικών εμφυτευμάτων.
Η MAT δεσμεύεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό ορθοπεδικών εργαλείων και καινοτόμων λύσεων που θα την τοποθετήσουν στον τομέα της υγείας πρώτη σε όλο τον κόσμο.   Από την εταιρία MAT προμηθευόμαστε βίδες self drilling και snap off για ορθοπεδική χρήση και χειρουργικά εργαλεία.

Ο/Η Ελληνικός Οίκος κατασκευής Ν.G. MED είναι η απόδειξη ότι και οι Ελληνικές εταιρίες μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς κατέχοντας μία θέση με υψηλά στάνταρ στον χώρο της υγείας.   Παρέχει το προιόν κρανιοανάτρησης TALOS για το οποίο και είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Βορ.Ελλάδα.

Η εταιρία BONEGRAFT παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα συνθετικών οστικών μοσχευμάτων σε διάφορες ποσότητες με μεγάλη γκάμα επιλογών.

Η εταιρία OK Medinet Korea CoLtd κατασκευάζει κυρίως ιατρικές συσκευές για ορθοπεδική και νευροχειρουργική χρήση. Καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για την παραγωγή και την προμήθεια βέλτιστου ιατρικού εξοπλισμού για τη θεραπεία ασθενών επικεντρώνοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη.  Από την OK Medinet Korea Co., Ltd προμηθευόμαστε σύστημα κυφοπλαστικής  KYBS™​​ Kyphoplasty Balloon System. 

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com