Προφίλ εταιρίας

Αφετηρία

Η εταιρία Art Spine Total Medical Solutions ξεκίνησε την λειτουργία της και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, διάθεση και εμπορία ιατρικών υλικών και μηχανημάτων υψηλής και σταθερής ποιότητας από αναγνωρισμένους διεθνώς οίκους της Ελλάδος και του εξωτερικού, τα οποία διαθέτει σε νοσοκομεία, κλινικές και ιατρούς.

Σκοπός

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων που δίνουν λύσεις σε ορθοπεδικό και νευροχειρουργικό τομέα.

H τεράστια εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση μεθόδων θεραπείας με εξασφάλιση της ποιότητας της ζωής του ασθενή και την μείωση του χρόνου αποθεραπείας του.

Οργάνωση

Η εταιρία διαθέτει άρτια οργάνωση, επιστημονικούς συνεργάτες με κατάλληλη και συνεχή εκπαίδευση, οργάνωση που επιτρέπει την άμεση παράδοση των προϊόντων διαθέτοντας γραφεία και αποθήκη στην Θεσσαλονίκη.

Η Art Spine Total Medical Solutions διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO από την ΤUV NORD ενώ όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν σήμανση CE.

H Art Spine Total Medical Solutions είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των οίκων:

NG Med

BONEGRAFT BIOMATERIALS

MAT MEDICAL

U & I CORPORATION LTD

AG MEGATRONIC

Προμηθευτές

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com